Kompas geeft richting aan ruimte

Kompas staat voor een nieuwe aanpak waarbij we bouwfysica en installatietechniek combineren om één integrale oplossing te bieden. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een specifieke dienst, zoals een haalbaarheidsstudie of gebouwscan. Maar juist in onze totaalbenadering zit de grootste meerwaarde. We schuiven graag zo vroeg mogelijk aan en leveren desgewenst turn-key en risicodragend op.

Onze achtergrond

We komen uit de praktijk en hebben jarenlange ervaring in zowel advies als uitvoering. Hierdoor zijn we niet alleen op de hoogte van de laatste inzichten, innovaties en wet- en regelgeving, maar weten we ook wat werkt in de praktijk. We hebben aan alle kanten van de tafel gezeten en weten wat een opdrachtgever wil, hoe een architect denkt en hoe een aannemer werkt. We communiceren net zo makkelijk met een timmerman als met een CEO, sluiten iedereen op elkaar aan en brengen verschillende belangen op één lijn.

Compact, persoonlijk, direct

Met een compact team van specialisten houden we er een no-nonsense instelling op na. We brengen partners bij elkaar die er net zo over denken en hebben vaak aan een half woord genoeg. Samenwerken en teamwork staan centraal, tegelijkertijd heeft ú altijd één vaste contactpersoon. Hij of zij is uw aanspreekpunt en maakt alle beloftes persoonlijk waar.

Wat wilt u uit uw gebouw halen?

Onze vastgoedklanten vinden in Kompas de no-nonsense partner die snel schakelt en oog heeft voor een maximaal rendement. Zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties en bedrijven vinden in Kompas de adviseur die totaalontzorging biedt op weg naar een duurzaam en onderhoudsarm gebouw dat volledig op de gebruikers is gericht.

Vijf kernwaarden

Bij Kompas doen we alles wat we doen met vijf kernwaarden als uitgangspunt. Zij zijn richtinggevend voor ons

Betrouwbaar

afspraak is afspraak, Kompas als hoeksteen van elk project

Kwaliteit

we zijn trots op elke afgeronde opdracht en gaan altijd voor duurzame kwaliteit

Persoonlijk

een compact team van betrokken specialisten staat persoonlijk voor u klaar

Klantgericht

een compact team van betrokken specialisten staat persoonlijk voor u klaar

Flexibel

continu meebewegen en snel schakelen is onze kracht